Cheese & Yogurt

Easy and delicious step-by-step recipes for the most popular cheeses and how to produce them at home.

  • Also the production of homemade yoghurt, kefir, buttermilk, ayran and sour milk made easy.
  • Milk selection issues, cheese making preparation, equipment and troubleshooting during production.

[Επικοινωνήστε για Τιμή]
273
Σε Απόθεμα

Εκδόσεις:
PSIHALOS EDITIONS
Συγγραφέας:
Bintzis-Papadimas
Σελίδες:
240
Εξώφυλλο:
SOFTCOVER
Σχήμα:
14*21

FOREIGN RIgHTS (Bread_and_Pastry.pdf, 589 Kb) [Λήψη]

Παρόμοια προϊόντα

Sausage making & Charcuterie
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Natural Sourdough : 20 receipes
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Bread and Pastry
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
The Coffee Handbook
[Επικοινωνήστε για Τιμή]
Ice Creams & granitas
[Επικοινωνήστε για Τιμή]