Το Αίμα Των Ξωτικών (The Witcher-Ο Γητευτής)

Για περισσότερο από έναν αιώνα, άνθρωποι, νάνοι, γνώμοι και ξωτικά ζούσαν μαζί σχετικά ειρηνικά. 'Ομως οι καιροί έχουν αλλάξει, η εύθραστη ειρήνη έχει πλέον τελειώσει και οι φυλές μάχονται μεταξύ τους για άλλη μια φορά. Το μόνο καλό ξωτικό είναι το νεκρό ξωτικό.

Ο Γκέραλντ της Ρίβια, ο πανούργος κυνηγός τεράτων γνωστός ως ο Γητεύτης, αναμένει τη γέννηση ενός παιδιού που σύμφωνα με την προφητεία, θα έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, προς το καλό η και προς το κακό.

Καθώςη απειλή του πολέμου πλανιέται πάνω από τη γη, σκοτεινές δυνάμεις κυνηγάνει το παιδί εξαιτίας των ασυνήθιστων δυνάμεων που κατέχει. Ο Γκέραλντ αναλαμβάνει το καθήκον να το προστατέψει.... και για τον Γητευτή η ήττα δεν αποτελεί επιλογή.

 

Ο Γητευτής (The Witcher) του Andrzej Sapkowski είναι από τις εμπορικότερες σειρές φαντασίας της τελευταίας εικοσαετίας.Η Πολωνική σειρά βιβλίων φαντασίας έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως και θεωρείται το κορυφαίο έργο του φανταστικού της ανατολικοευρωπαικής λογοτεχνίας.

Έχει μεταφερθεί με τεράστια επιτυχία σε computer game με πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.

Το Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει στο Netflix η πολυαναμενόμενη πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής μεταφοράς των βιβλίων, η οποία έχει κοστίσει για 8 επεισόδια 90 εκατομμύρια δολάρια που την κάνει την πιο ακριβή τηλεοπτική παραγωγή του καναλιού. Έχει μεταφραστεί σε 37 γλώσσες Κυκλοφορεί σε 80 χώρες Πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως Η «Τελευταία Ευχή» , το πρώτο βιβλίο της σειράς, είναι στην τέταρτη έκδοση στην Ελλάδα.

Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν επίσης "Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ" και "ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ"

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 19.90
13.50
Κερδίζετε: €6.40 (32%)
32%
5049782
Σε Απόθεμα
+

Εκδόσεις:
SEΛINI
Συγγραφέας:
Andrzej Sapkowski
Σελίδες:
400
Εξώφυλλο:
ΜΑΛΑΚΟ
Σχήμα:
14χ21