Τρόφιμα και Ποτά

Διαθεσιμότητα
Τιμή
Συγγραφέας
50.00 35.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Α.ΤΣΑΚΙΡΗΣ, 616, ΜΑΛΑΚΟ, 17*24

Ελληνική οινογνωσία είναι η απόλαυση της αρμονίας κρασιού και φαγητού, η οργανοληπτική εκτίμηση της ποιότητας, η επιλογή, η παλαίωση, το σερβίρισμα και η ιστορία των ελληνικών κρασιών, η ξενάγηση στο αμπέλι και η γέννηση του κρασιού, οι ποικιλίες, οι περιοχές, οι χάρτες, οι παλιοί και οι νέοι παραγωγοί.

Σε Απόθεμα
+

35.00 28.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Τσακίρης Αργύρης, 558, ΜΑΛΑΚΟ, 17*24
Νεα έκδοση βελτιωμένη και ανανεωμενη με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα
Σε Απόθεμα
+

32.00 25.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, N. Sandler-J. Acton, 224 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 21x29cm
Φρούτα - λαχανικά - ψάρια - κρέατα - πουλερικά...
Σε Απόθεμα
+

35.00 25.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Τσακίρης Αργύρης, 240, Μαλακό εξώφυλλο, 17*24
Ο κανόνας του παιχνιδιού & η στρατηγική της αράχνης
Σε Απόθεμα
+

30.00 22.00
ΤΣΑΚΙΡΗΣ-ΚΟΥΚΗ-ΒΕΚΚΙΟΣ, 216, ΜΑΛΑΚΟ, 21*29
Ξεκινήστε την ιστορία του κρασιού από την αρχαιότητα και ελάτε σιγά- σιγά στο σήμερα
Σε Απόθεμα
+

30.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Σοφία Α. Σουλή , 188 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΔΕΜΕΝΟ, 21x21cm
Εδέσματα 25 αιώνων σερβίρονται, ακολουθώντας απλές συνταγές, πιστές στην ιστορικότητα των υλικών και των γεύσεων!
Σε Απόθεμα
+

25.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Gerrie Hawes , 176, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 21x24cm
Πάνω από 150 συνταγές μαγειρικής για την υγειινή διατροφή των μωρών και των νηπίων...
Σε Απόθεμα
+

42.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Βέκιος Γ.-Βέκιου Α., 274, ΔΕΜΕΝΟ, 21*29
170 πρωτότυπες συνταγές για απαιτητικούς ουρανίσκους συνδυασμένες με τα αρώματα και τις γεύσεις των καλύτερων ελληνικών κρασιών
Σε Απόθεμα
+

28.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΜΑΝΟΥΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, 320, ΜΑΛΑΚΟ, 15*24
Στο Εγχειρίδιο του καφέ θα μάθετε ό,τι πιθανόν θα θέλατε να γνωρίζετε γύρω από το αγαπημένο σας προϊόν. Ο συγγραφέας μοιράζεται με τους αναγνώστες την...
Σε Απόθεμα
+

30.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 368, ΜΑΛΑΚΟ, 15*24

Χρειάστηκαν τρία χρόνια συγγραφής, αμέτρητες ώρες
έρευνας και δοκιμές ετών, για την ολοκλήρωση του βιβλίου Ψωμί και Ζύμες.
Ο συγγραφέας Γιώργος Καραγιάννης παρουσιάζει 130
επιλεγμένες συνταγές, που καλύπτουν τις ανάγκες του
επαγγελματία αρτοποιού, αλλά και τις απορίες κάθε ερασιτέχνη λάτρη της τέχνης του ψωμιού.
Στο βιβλίο αναλύονται, λεπτομερώς, όλες οι μέθοδοι
και οι τεχνικές της αρτοποιίας, το ψήσιμο, η αποθήκευση, η σωστή χρήση των πρώτων υλών, οι αλευρόμυλοι,
το φυσικό προζύμι καθώς και η χρήση της βιομηχανοποιημένης μαγιάς.
Τέλος, στο κεφάλαιο των συνταγών, περιγράφονται
αναλυτικά όλα τα είδη ψωμιού από το χωριάτικο, το πολύσπορο, το ολικής και το πολυτελείας μέχρι τους νηστίσιμους άρτους, τις λαγάνες, τις μπαγκέτες, τα μπριός
και το ψωμί του τοστ. Επίσης, αρτοσκευάσματα γλυκά ή
αλμυρά, όπως το παραδοσιακό κουλούρι με σουσάμι, τα
κριτσίνια, τα παξιμάδια και οι φρυγανιές, αλλά και ζύμες
για πίτες, πίτσες, κρουασάν και μπισκότα.
Καλή σας απόλαυση!

Σε Απόθεμα
+

25.00 18.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Ζωή Σπυροπούλου , 132 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΔΕΜΕΝΟ, 21x21cm
Τα γλυκά του κουταλιού στην πατρίδα μας είναι παράδοση από γενιά σε γενιά που παραμένει ζωντανή ως τις μέρες μας.
Σε Απόθεμα
+

20.00 15.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Karen Sullivan, 320, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 17x24cm
...να τρώει σωστά και υγιεινά ...να απολαμβάνει την άσκηση ...να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του ...να αποκτήσει το ιδανικό βάρος...
Σε Απόθεμα
+

20.00 15.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Αργύρης Τσακίρης, 312, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 17x24cm
Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα αλκοολούχα ποτά, ούζο - τσίπουρο - μπραντι - τζιν - βοτκα -ουίσκι - ρούμι - λικέρ.Ιστορία - παρασκευή - χρήση.
Σε Απόθεμα
+

25.00 15.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 304, ΜΑΛΑΚΟ, 15x24
aa
Σε Απόθεμα
+

18.00 14.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΣΑΟΥΛΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ, 184, ΔΕΜΕΝΟ, 14*21
ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ-ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ-ΛΙΚΕΡ-ᾹΝΑΨΥΚΤΙΚΑ και αλλα γλυκίσματα της γιαγιάς...
Σε Απόθεμα
+

18.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Αργύρης Τσακίρης, 112, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 17x24cm
Το νέο βίβλίο Οινολογίας του πολύγραφότατου συγγραφέα-καθηγητή Οινολογίας-Αργύρη Τσακίρη.Ένα έργο που περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα θέματα που είναι προιόντα της αδιακοπης έρευνας πάνω στο κρασί.
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Bernhard Gahm , 152 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Φτιάξτε μόνοι σας στο σπίτι λουκάνικα, σαλάμια, καπνιστά κρέατα και όλων των ειδών τα αλλαντικά.Με συνταγές και περιγραφή όλων των μεθόδων παρασκευής.
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Brigitte Beutner , 128 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Τα μυρωδικά φυτά έχουν πολλές χρήσεις: προσθέτουν νοστιμιά στο φαγητό και συνήθως είναι πολύ υγιεινά. Πολλά βότανα είναι όμορφα καλλωπιστικά φυτά, ενώ οι εξωτικοί σπόροι και οι ρίζες τους μεταφέρουν...
Σε Απόθεμα
+

12.92 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Achim Samwald , 128 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Το βιβλίο επεξηγεί πώς μπορεί κανείς να συντηρήσει με φυσικό τρόπο φρούτα, λαχανικά, βότανα (αρωματικά χόρτα), σπόρους και μανιτάρια.
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Wolfgang Scholtz , 248, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικό τυρί και γιαούρτι. Συνταγές για λευκά και κίτρινα, μαλακά και σκληρά τυριά, γιαουρτι, ξινόγαλο κ.α
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, M. Merzenich-Er. Thier, 128 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Φτιάξτε στο σπίτι σας ψωμί, πίτες, ζύμες για πίτσα και πολλά άλλα προιόντα από ζύμη. Με συνταγές για τα διάφορα είδη ψωμιού και τις μεθόδους ψησίματος σε φούρνους με ξύλα ή ηλεκτρικούς.
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Z. Spyropoulou, 112 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
In Greece fruit preserving constitutes a tradition that is spread from generation to generation and stays alive till nowadays.
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Κ. Αργυρόπουλος-Π. Γιάννα-Κ. Σπυροπούλου, 112, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14,5x24cm
Easy recipes for dishes that can be prepared quickly by people who are interested in a more gourmet version of their holidays, as well as simple advice regarding the ''well-being'' on board a sailboat.
Σε Απόθεμα
+

18.00 12.00
ΨΥΧΑΛΟΣ, Μανούδης Νίκος, 144, ΜΑΛΑΚΟ, 15*24
Ενας οδηγός για ολους τους λάτρεις του τσίπουρου και τις τσικουδιάς.
Σε Απόθεμα
+

15.00 11.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Wolfgang Vogel, 200 ΔΙΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Στο βιβλίο αυτό έχουμε, σε μια επεξεργασμένη μορφή τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνω τη δική μου μπύρα.
Σε Απόθεμα
+