Φυσικό προζύμι: 20 συνταγές
O Γιώργος Καραγιάννης μας δίνει για μια ακόμα φορά τη λύση προτείνοντας 20 συνταγές για φυσικό προζύμι που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα στο σπίτι. Προζύμι με ρεβίθια, λευκό αλεύρι ή ολικής άλεσης, προζύμια με μειωμένη περιεκτικότητα σε γλουτένη, αρωματισμένα με βότανα και εσπεριδοειδή είναι λίγα μόνο από τα όσα αποκαλύπτει στις σελίδες αυτού του βιβλίου.
Στο τέλος, θα βρείτε και 3 επιπλέον συνταγές-έκπληξη για να φτιάχνετε σπιτικές τηγανίτες, λουκουμάδες, αλλά και έναν ιδιαίτερο προζυμένιο τραχανά λαχανικών.
O Γιώργος Καραγιάννης είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Αρχιμαγείρων και ασχολείται με τον κλάδο της εστίασης τα τελευταία 40 χρόνια. Σε όλη του ζωή ερευνά και καταγράφει συνταγές από όλη την Ελλάδα για τα παραδοσια¬κά εδέσματα και πειραματίζεται συνέχεια σε νέες συνταγές. Έχει ήδη γράψει δύο βιβλία, το «Φτιάχνω μόνος μου Παγωτά και Γρανίτες» και το «Λουκάνικα & Αλλαντικά - 250 παραδο¬σιακές συνταγές», ενώ ετοιμάζει άλλο ένα, με θέμα το Ψωμί & τις Ζύμες.