Ευ ζην

Διαθεσιμότητα
Τιμή
Συγγραφέας
12.00 9.00
ΨΥΧΑΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 88, ΜΑΛΑΚΟ, 14 x 21
Ένας μοναδικός οδηγός στην ελληνική βιβλιογραφία με θέμα το ΤΣΟΥΡΕΚΙ Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου ο συγγραφέας Γιώργος Καραγιάννης μας αποκαλύπτει...
Σε Απόθεμα
+

35.00 28.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Τσακίρης Αργύρης, 558, ΜΑΛΑΚΟ, 17*24
Νεα έκδοση βελτιωμένη και ανανεωμενη με νέα θέματα και νεότερα δεδομένα
Σε Απόθεμα
+

25.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Gerrie Hawes , 176, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 21x24cm
Πάνω από 150 συνταγές μαγειρικής για την υγειινή διατροφή των μωρών και των νηπίων...
Σε Απόθεμα
+

15.00 11.00
ΨΥΧΑΛΟΣ, ΜΠΙΝΤΖΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, 240, ΜΑΛΑΚΟ, 14*21

Συνταγές  βήμα-βήμα για τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξένα τυριά και πώς να παράγουμε μόνοι μας στο σπίτι  .

Ακόμα παραγωγή σπιτικού γιαουρτιού , κεφιρ, βουτυρόγαλα, αϊράνι., ξυνόγαλο

Επιλογή γάλακτος προετοιμασία τυροκόμισης , εξοπλισμος

Αντιμετώπιση προβλημάτων  κατά την παραγωγή

Σε Απόθεμα
+

16.50 10.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 312, ΜΑΛΑΚΟ, 14X21
2
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Wolfgang Scholtz , 248, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικό τυρί και γιαούρτι. Συνταγές για λευκά και κίτρινα, μαλακά και σκληρά τυριά, γιαουρτι, ξινόγαλο κ.α
Σε Απόθεμα
+

12.92 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Achim Samwald , 128 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Το βιβλίο επεξηγεί πώς μπορεί κανείς να συντηρήσει με φυσικό τρόπο φρούτα, λαχανικά, βότανα (αρωματικά χόρτα), σπόρους και μανιτάρια.
Σε Απόθεμα
+

30.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 368, ΜΑΛΑΚΟ, 15*24

Χρειάστηκαν τρία χρόνια συγγραφής, αμέτρητες ώρες
έρευνας και δοκιμές ετών, για την ολοκλήρωση του βιβλίου Ψωμί και Ζύμες.
Ο συγγραφέας Γιώργος Καραγιάννης παρουσιάζει 130
επιλεγμένες συνταγές, που καλύπτουν τις ανάγκες του
επαγγελματία αρτοποιού, αλλά και τις απορίες κάθε ερασιτέχνη λάτρη της τέχνης του ψωμιού.
Στο βιβλίο αναλύονται, λεπτομερώς, όλες οι μέθοδοι
και οι τεχνικές της αρτοποιίας, το ψήσιμο, η αποθήκευση, η σωστή χρήση των πρώτων υλών, οι αλευρόμυλοι,
το φυσικό προζύμι καθώς και η χρήση της βιομηχανοποιημένης μαγιάς.
Τέλος, στο κεφάλαιο των συνταγών, περιγράφονται
αναλυτικά όλα τα είδη ψωμιού από το χωριάτικο, το πολύσπορο, το ολικής και το πολυτελείας μέχρι τους νηστίσιμους άρτους, τις λαγάνες, τις μπαγκέτες, τα μπριός
και το ψωμί του τοστ. Επίσης, αρτοσκευάσματα γλυκά ή
αλμυρά, όπως το παραδοσιακό κουλούρι με σουσάμι, τα
κριτσίνια, τα παξιμάδια και οι φρυγανιές, αλλά και ζύμες
για πίτες, πίτσες, κρουασάν και μπισκότα.
Καλή σας απόλαυση!

Σε Απόθεμα
+

25.00 15.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 304, ΜΑΛΑΚΟ, 15x24
aa
Σε Απόθεμα
+

12.00 9.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Μαλλιώρας Γ.- Καραγιάννης Γ., 72, ΜΑΛΑΚΟ, 14*21
Είκοσι ξεχωριστές συνταγές και πολλές χρήσιμες πληροφορίες για τις τεχνικές και τα εργαλεία ψησίματος στα κάρβουνα. Από σουβλιστό αρνί και κοκορέτσι μέχρι κεμπάπ, χοιρινό γύρο, μαριναρισμένα σουβλάκια κοτόπουλου και χειροποίητα λουκάνικα.
Σε Απόθεμα
+

12.00 9.00
ΨΥΧΑΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 72, ΜΑΛΑΚΟ, 14*21
ΟΚ
Σε Απόθεμα
+
 1...