Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα που να ταιριάζουν με τα κριτήρια αναζήτησης.
€ – €
Συνταγές βήμα-βήμα για τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξένα τυριά και πώς να παράγουμε μόνοι μας στο σπίτι .
Ακόμα παραγωγή σπιτικού γιαουρτιού , κεφιρ, βουτυρόγαλα, αϊράνι., ξυνόγαλο
Επιλογή γάλακτος προετοιμασία τυροκόμισης , εξοπλισμος
Αντιμετώπιση προβλημάτων κατά την παραγωγή
Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να ερμηνεύσει τι είναι αυτό που καθιερώνει κάποιες συνταγές και να εξηγήσει τους παράγοντες που κάνουν ένα φαγητό απολαυστικό, είτε πρόκειται για ένα απλό καθημερινό πιάτο είτε για ένα φαγητό υψηλής γαστρονομίας.Για το σκοπό αυτό µμελετάει τη σύσταση και υφή των πρώτων υλών, τον τρόπο που επιλέγονται, κατεργάζονται και χρησιμοποιούνται στη µμαγειρική και πώς αυτές παρουσιάζονται στο τελικό πιάτο.Χρησιμοποιεί σαν εργαλεία την ανθρώπινη φυσιολογία και την ορολογία της γευσιγνωσίας προκειμένου να καταγράψει τη γεωγραφική και πολιτισμική διάσταση του φαγητού και την ιστορική εξέλιξη της γαστρονομικής αισθητικής.Επιπλέον αποκαλύπτει τους κανόνες και δίνει άφθονα παραδείγματα για την επιτυχημένη αρμονία κρασιών και φαγητών, πάντοτε µε επίκεντρο την Ελλάδα.Καλή σας απόλαυση!
Αν, λοιπόν, μιλούσαν τα ψάρια, θα μαθαίναμε πολλές λεπτομέρειες για τη ζωή και τη συμπεριφορά τους, που τώρα μας είναι άγνωστες. Θα ήμασταν, έτσι, σε θέση να τα αντιμετωπίσουμε με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είμαστε σίγουροι, όμως, ότι θα το θέλαμε αυτό; Όλη η γοητεία του ψαρέματος κρύβεται στον παράγοντα έκπληξη!
Μεταξύ πολλών άλλων, αναλύονται:
• Επιλογή κατάλληλου τόπου
• Κατασκευή αρματωσιάς από την αρχή
• Περιγραφή δολωμάτων ανάλογα με τα ψάρια που στοχεύουμε
• Περιγραφή τεχνικών με επεξηγηματικά σκίτσα • Μυστικά και κόλπα σε κάθε βήμα
• Τεχνικές, δολώματα, αρματωσιές, χρήσιμες συμβουλές και πολλά άλλα για επίδοξους ψαράδες κάθε ηλικίας!
αα
Ελληνική οινογνωσία είναι η απόλαυση της αρμονίας κρασιού και φαγητού, η οργανοληπτική εκτίμηση της ποιότητας, η επιλογή, η παλαίωση, το σερβίρισμα και η ιστορία των ελληνικών κρασιών, η ξενάγηση στο αμπέλι και η γέννηση του κρασιού, οι ποικιλίες, οι περιοχές, οι χάρτες, οι παλιοί και οι νέοι παραγωγοί.