Παρασκευές τροφίμων

Διαθεσιμότητα
Τιμή
Συγγραφέας
12.00 9.00
ΨΥΧΑΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 72, ΜΑΛΑΚΟ, 14*21
ΟΚ
Σε Απόθεμα
+

25.00 15.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 304, ΜΑΛΑΚΟ, 15x24
aa
Σε Απόθεμα
+

30.00 20.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 368, ΜΑΛΑΚΟ, 15*24

Χρειάστηκαν τρία χρόνια συγγραφής, αμέτρητες ώρες
έρευνας και δοκιμές ετών, για την ολοκλήρωση του βιβλίου Ψωμί και Ζύμες.
Ο συγγραφέας Γιώργος Καραγιάννης παρουσιάζει 130
επιλεγμένες συνταγές, που καλύπτουν τις ανάγκες του
επαγγελματία αρτοποιού, αλλά και τις απορίες κάθε ερασιτέχνη λάτρη της τέχνης του ψωμιού.
Στο βιβλίο αναλύονται, λεπτομερώς, όλες οι μέθοδοι
και οι τεχνικές της αρτοποιίας, το ψήσιμο, η αποθήκευση, η σωστή χρήση των πρώτων υλών, οι αλευρόμυλοι,
το φυσικό προζύμι καθώς και η χρήση της βιομηχανοποιημένης μαγιάς.
Τέλος, στο κεφάλαιο των συνταγών, περιγράφονται
αναλυτικά όλα τα είδη ψωμιού από το χωριάτικο, το πολύσπορο, το ολικής και το πολυτελείας μέχρι τους νηστίσιμους άρτους, τις λαγάνες, τις μπαγκέτες, τα μπριός
και το ψωμί του τοστ. Επίσης, αρτοσκευάσματα γλυκά ή
αλμυρά, όπως το παραδοσιακό κουλούρι με σουσάμι, τα
κριτσίνια, τα παξιμάδια και οι φρυγανιές, αλλά και ζύμες
για πίτες, πίτσες, κρουασάν και μπισκότα.
Καλή σας απόλαυση!

Σε Απόθεμα
+

12.92 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Achim Samwald , 128 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Το βιβλίο επεξηγεί πώς μπορεί κανείς να συντηρήσει με φυσικό τρόπο φρούτα, λαχανικά, βότανα (αρωματικά χόρτα), σπόρους και μανιτάρια.
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Wolfgang Scholtz , 248, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικό τυρί και γιαούρτι. Συνταγές για λευκά και κίτρινα, μαλακά και σκληρά τυριά, γιαουρτι, ξινόγαλο κ.α
Σε Απόθεμα
+

15.00 11.00
ΨΥΧΑΛΟΣ, ΜΠΙΝΤΖΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, 240, ΜΑΛΑΚΟ, 14*21

Συνταγές  βήμα-βήμα για τα δημοφιλέστερα ελληνικά και ξένα τυριά και πώς να παράγουμε μόνοι μας στο σπίτι  .

Ακόμα παραγωγή σπιτικού γιαουρτιού , κεφιρ, βουτυρόγαλα, αϊράνι., ξυνόγαλο

Επιλογή γάλακτος προετοιμασία τυροκόμισης , εξοπλισμος

Αντιμετώπιση προβλημάτων  κατά την παραγωγή

Σε Απόθεμα
+

12.00 9.00
ΨΥΧΑΛΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 88, ΜΑΛΑΚΟ, 14 x 21
Ένας μοναδικός οδηγός στην ελληνική βιβλιογραφία με θέμα το ΤΣΟΥΡΕΚΙ Μέσα στις σελίδες αυτού του βιβλίου ο συγγραφέας Γιώργος Καραγιάννης μας αποκαλύπτει...
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Brigitte Beutner , 128 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Τα μυρωδικά φυτά έχουν πολλές χρήσεις: προσθέτουν νοστιμιά στο φαγητό και συνήθως είναι πολύ υγιεινά. Πολλά βότανα είναι όμορφα καλλωπιστικά φυτά, ενώ οι εξωτικοί σπόροι και οι ρίζες τους μεταφέρουν...
Σε Απόθεμα
+

15.00 11.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Ζωή Σπυροπούλου , 112 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Ένα μοναδικό βιβλίο ζαχαροπλαστικής αφιερωμένο στα κατεξοχήν Ελληνικά γλυκά, "Τα γλυκά του κουταλιού".
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, M. Merzenich-Er. Thier, 128 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Φτιάξτε στο σπίτι σας ψωμί, πίτες, ζύμες για πίτσα και πολλά άλλα προιόντα από ζύμη. Με συνταγές για τα διάφορα είδη ψωμιού και τις μεθόδους ψησίματος σε φούρνους με ξύλα ή ηλεκτρικούς.
Σε Απόθεμα
+

15.00 11.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Gabriele Colditz , 136, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Το βιβλίο αυτό θα σας δείξει πώς να κλείσετε απλά και ανέξοδα σε ένα βαζάκι όλη τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των φρούτων σε μαρμελάδα ή κομπόστα.
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Bernhard Gahm , 152 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
Φτιάξτε μόνοι σας στο σπίτι λουκάνικα, σαλάμια, καπνιστά κρέατα και όλων των ειδών τα αλλαντικά.Με συνταγές και περιγραφή όλων των μεθόδων παρασκευής.
Σε Απόθεμα
+

32.00 25.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, N. Sandler-J. Acton, 224 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 21x29cm
Φρούτα - λαχανικά - ψάρια - κρέατα - πουλερικά...
Σε Απόθεμα
+

15.00 12.00
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ, Z. Spyropoulou, 112 ΕΓΧΡΩΜΕΣ, ΧΑΡΤΟΔΕΤΟ, 14x21cm
In Greece fruit preserving constitutes a tradition that is spread from generation to generation and stays alive till nowadays.
Σε Απόθεμα
+